http://www.nuntasic.ro/marturii-de-primavara-care-nu-vor-sfarsi-uitate-in-sertare_a95.htm

  Marturii de primavara care nu vor sfarsi uitate in sertare

de Madalina Dorobantu in 02.03.2011


marturii de primavara care nu vor sfarsi uitate in sertare

foto: Veronica Dascalu
Primavara este anotimpul perfect pentru a-ti planifica nunta! "Dupa atata frig si ceata" vine un moment cand zilele sunt mai lungi si mai luminoase, iar atmosfera devine proaspata, senina, plina de speranta si bucurie.
Fiecare dintre noi are, trebuie sa reunoastem, un colt de sertar unde stau multe dintre marturiile primite la nunti. Chiar daca toate sunt speciale, motivul pentru care sfarsesc in uitare este ca, deseori, le lipseste scopul practic. Sparge tiparele si alege sa le oferi invitatilor o serie de amintiri primavaratice originale si utile! Pentru alegerea marturiilor in ton cu sezonul, inspira-te din cele 5 idei de mai jos:marturii de primavara care nu vor sfarsi uitate in sertare

foto: Veronica Dascalu
Mini-sapunuri in forme primavaratice

Magazinul virtual www.breslo.ro este sursa de inspiratie a mireselor sic, iar aici poti gasi o multime de creatii originale, create de artisti, designeri si oameni pasionati de frumos.
Aici am descoperit-o si pe Veronica Dascalu, care confectioneaza minuni aromate in forma unor marturii din sapun. Sapunurile sunt naturale, realizate pe baza de infuzii de plante si uleiuri vegetale de masline si palmier, imbogatite cu lapte, miere, ulei de catina, din muguri de brad etc. De asemenea, figurina de sapun se poate parfuma, la cerere, cu diverse arome florale.