luni, 31 ianuarie 2011

SAMPON SOLID

După trecerea în revistă a activităţii,membrilor şi prietenilor manufacturii VIVERDA - să trecem la lucruri serioase şi anume la muncă!
Pe anul 2011 - VIVERDA - ş-a propus sa vină cu multe elemente şi produse noi. Punctul de plecare este totdeauna nevoia personală,reducerea cheltuielilor inutile,eliminarea chimicalelor dar mai ales dorinţa de natural-eco-bio, să trăim verde cum îmi place mie să spun.
Începutul de an,l-am dedicat de această dată creării unui şampon natural care să înlocuiască cu succes şampoanele şi balsamurile pline de chimicale şi de reclame pompoase.
Şamponul natural - de fapt un săpun-şampon solid este clădit pe o bază solidă de infuzii de plante specifice îngrijirii şi întreţinerii părului.
Dacă ne întoarcem puţin la origini - cum îşi îngrijeau femeile părul înainte de apariţia şamponului?!
Bineînţeles că plantele medicinale şi uleiurile vegetale erau de bază.
In copilăria mea, stiţi cu ce ma spăla bunica de Florii?
Cu vestita iarba mare!
Apoi să nu mai vorbim de urzică,muşetel,pelin brusture,mesteacăn etc.

În amintirea acelor vremuri bune,am încercat să adun şi să concentrez toate aceste proprietăţi îtr-o gamă de săpunuri-şampon solid.
Primul şampon solid rezultat este şamponul  "PELINEL" care are la bază infuzii din aceste plante miraculoase, cu uleiuri vegetale de măsline,palmier,floarea soarelui. Nu contine UE şi nu are parfum. Este indicat mai ales pentru părul gras.

2 comentarii:

  1. Stiu ca pelinul e bun,insa n-am incercat niciodata.Arata bine samponul si cred ca e si bun.Spor la treaba.Pup.

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci la fel Bea, spor si tie la magazin!
    Despre sampon vreau sa spun ca este extraordinar de fin si toata familia il foloseste,nu numai pentru par ci de toata ziua!
    Te pup si eu.

    RăspundețiȘtergere