luni, 28 februarie 2011

SĂPUNUL ȘAMPON DE MERE

Vreau să vă prezint acest șampon solid - de fapt este tot un săpun dar are în componență și alte ingrediente pentru întreținerea și îngrijirea părului cum sunt infuziile de plante de urzică,iarbă mare,brusture,mușețel. Alt ingredient principal este uleiul de ricin care ingrijește și regenerează parul foarte bine.
Baza acestui săpun sunt merele ecologice,luate chiar din livada bunicilor cum spuneam in prezentarea pe BRESLO care suna așa:
"Samponul solid de mere,este facut in exclusivitate din mere ecologice din livada bunicilor de la poalele muntilor Parâng,baza fiind o infuzie concentrata de ceaiuri specifice ingrijirii si intretinerii parului. Este un sapun-sampon foarte fin,face spuma abundenta. Parul ramane foarte curat,firul mai sanatos si lucios-eu il folosesc si parul arata ca in fotografiile alaturate.
Ingredientele folosite sunt ulei de palmier,masline,ricin,muguri de brad,mere - suc si pulpa,infuzii de iarba-mare ,pelin,brusture,musetel. Are un miros fin de mar si se poate folosi pe intreg corpul,inclusiv pentru fata.
Gramaj: 150-200g.Pret 0,1 lei/ gram."




 Cam asa arata superbul sampon de mere ecologice...
Si asa arata parul dupa spalare...
 



2 comentarii:

  1. De cand tot zic sa fac si eu sampon,dar nu reusesc sa ma urnesc.Eu cred ca e bun samponelul,dar la parul tau frumos,cred ca merge si sapunul bunicii,hi,hi.Acum glumesc,dar ai un par,o minune.Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci Bea,asa este dar stiti care mai e secretul?!Sa crezi in tot ceea ce faci,din tot sufletul.Si apropos,sapunul bunicii este extraordinar,eu il folosesc si acum,mai ales la spalat,il pun si in masina de spalat.
    In rest...cred in tot ceeace fac si atunci iese bine.Te pup si eu si pe minunea ta mica si va trimit un martisor virtual!!!

    RăspundețiȘtergere