marți, 5 aprilie 2011

DESPRE COȘURI ȘI ACNEE

Acneea este cea mai comună afecțiune cronică a pielii, care se caracterizează prin inflamarea glandelor sebacee și foliculilor piloși. De regulă, leziunile apar pe pielea de pe față, gât, piept și umeri.


Pentru tratarea acneei, trebuie să urmăm o dietă care să ajute la eliminarea toxinelor din organism iar in igiena zilnică să folosim produse cat mai naturale,fară chimicale și alte substanțe toxice.

Săpunul natural “Coșuri și acnee” este special conceput pentru igiena zilnică - curățirea feței și corpului – care are în compoziție,pe lângă uleiurile de bază: măsline,palmier,floarea soarelui bogate în vitamine,o serie de infuzii și decocturi din plante medicinale ca :mușețel. gălbenele ,sunătoare,flori de tei,ceai verde. De asemenea conține uleiuri esențiale de plante medicinale ca mușețel,sunătoare,gălbenele .

Alt ulei esențial important este uleiul de cătina. În fructele de cătina se găsește de asemenea quercitina,o substanță antioxidantă, analgezică, antiastmatică, antibacteriană.Datorită acestor substanțe, cătina este recomandată și în cazul cataractei, gastritelor, faringitelor,psoriazisului.
Datorită vitaminelor A și E pe care le conține, uleiul de catină are proprietăți terapeutice foarte puternice, de regenerante, de întinerire.

- Cuvântul-cheie care definește acțiunea gălbenelelor este cicatrizare. Ori de câte ori un țesut are nevoie de reparații, fie că este vorba despre piele, fie că este vorba de probleme mai subtile, de natură internă, gălbenelele pot fi de mare ajutor. Florile de gălbenele sunt o adevarată sursă de flavonoide, carotenoizi, vitamina C, substanțe proteice, substanțe amare.

- Florile de mușețel au proprietăți antiinflamatorii, antiseptice, analgezice, antispastice, antialergice, sudorifice, emoilente, anestezice locale si cicatrizante; ele stimulează și regenerează țesuturile normalizând metabolismul pielii și activând epitelizarea;

- Sunătoarea, plantă medicinală foarte cunoscută, se foloseşte în special pentru acţiunea stimulatoare şi tonifiantă pe care o exercită asupra tenurilor îmbătrânite, uscate şi lipsite de supleţe.Un anti-inflamator valoros, care ajută la accelerarea vindecării rănilor, vânătăilor, varicelor, arsurilor solare, înţepăturilor. Conferă tenului elasticitate, supleţe şi luminozitate.

Prin prelucrarea acestor componente ”prin metoda la rece”, a rezultat acest sapun fin “Coșuri și acnee” .

Recomandat în special tinerilor care se confruntă cu aceste probleme cât și persoaneleor cu tenul mai sensibil.

Este  testat și avizat de Ministerul Sănătații.




5 comentarii:

  1. te quedo precioso y las propiedades estupendas.un abrazo

    RăspundețiȘtergere
  2. Que bonito y seguro que va genial para el acné, perfecto.

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar este o problema pentru tineri si nu numai,deci este binevenit,pe langa faptul ca arata bine.Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc pentru aprecieri fetelor.
    Chiar este un sapun bun si este sapunul de referinta al manufacturii VIVERDA.
    Este "vedeta targurilor"!
    Va pup.

    RăspundețiȘtergere
  5. PRECIOSOS!!! MUY FINOS Y DE INGREDIENTES Y PROPIEDADES GENIALES. FELICIDADES.
    Besos.

    RăspundețiȘtergere