marți, 12 aprilie 2011

Prima crema - VIVERDA PRIMO -

Primul gand care imi vine acum,este acela de a multumi din suflet si cu deosebit respect d-nei profesor de biologie CORCOVEANU MARIA - acum dupa 5 ani de la absolvirea scolii post-liceale de asistent-farmacist.
De profesat nu am profesat inca aceasta meserie dar mi-au prins atat de bine cursurile d-nei profesor!Poate pe atunci nu le dadeam importanta cuvenita dar erau o adevarata incantare iar acum imi sunt de un real folos. La fel de importante sunt cele 2 carti publicate in perioada respectiva de catre d-na profesor Corcoveanu Maria-una fiindu-mi dedicata in mod deosebit- si care acum imi sunt de mare folos in pregatirea cosmeticelor sau a cremelor cu efect terapeutic.
VA MULTUMESC DIN SUFLET D-NA PROFESOR...
Din pasiune dar mai ales din necesitate, se nasc pe rand o serie de produse VIVERDA, care au la baza cunostinte acumulate de-a lungul timpului,atat din studii si din experienta  proprie cat si din cercetari,colaborari cu diferite persoane,tehnici traditionale. Sursa mea de inspiratie eterna, este medicina naturista - mama Natura - sau cum imi place mie sa o parafrazez pe Maria Treben (o mare naturista)
 sa luam "sanatate din farmacia Domnului".

De aici: VI-VER-DA  - a trai verde...viata si natura...frumusete naturala...VERA & VIRGIL... VIVERDA!

Cu aceasta ocazie, am explicat si povestea sau originea denumirii produselor noastre, a manufacturii.

Dupa succesul balsamului de buze - care a fost testat si apreciat in mod deosebit de buna si eterna mea prietena ETU , de sora mea si nepoata mea care sunt in domeniul farmaceutic si sunt superpretentioaseee...- si mai ales dupa aprecierea inventivitatii pentru recipientele reciclabile folosite,toti prietenii mei mi-au cerut si creme facute acasa din produse naturale.

Este adevarat ca primul om care mi-a zis ca balsamul meu este o minune  - a fost fiica mea Manuella(mica mea viitoarte farmacista!) - care nu se minuneaza foarte usor...

Asa se naste prima crema cu efect terapeutic VIVERDA.

Este o crema multifunctionala,creata si la cererea unei "bunicute" si anume bunica Rebecai.
Aceasta crema are ca baza de pornire balsamul de buze,pe care din joaca, fetita Rebeca il aplica bunicutei pe anumite zone cu afectiuni. A fost se pare un adevarat miracol,bunica a fost de-a dreptul uimita si asa s-a comandat prima crema cu efect terapeutic. Miracolul cremei, il reprezinta compozitia pe baza de produse apicole ca ceara,miere,polen dar si uleiul din muguri de brad facut in casa de mine.Un rol important il reprezinta uleiul de ricin ,din germeni de grau si migdale dulci cu rol emolient reparator si regenerator. De asemenea, adaosul de vitamina A si E care sunt deosebit de importante in intretinerea si ingrijirea epidermei.
Aceasta crema este un miracol si pentru degeraturi, bube sau alte afectiuni ale pielii.

Prima crema VIVERDA...



Este o cremă cu aromă fresh de brad si lămâie.

PRET - 15 lei

 
Astept toti prietenii si cititorii mei de blog care au diferite afectiuni ale pielii,pentru a le oferi acest leac natural.

Un comentariu:

  1. Que buena pinta,seguro que funciona muy bien. Que suerte haber tenido una buena maestra que te enseñara bien la asignatura, nunca se sabe cuando se va a necesitar hacer uso.

    RăspundețiȘtergere