marți, 3 mai 2011

CREMA DERMATO COSMETICA

Se pare ca lumea se intoarce la origini si produsele naturale sunt din ce in ce mai apreciate.Unul dintre aceste produse naturale si cu proprietati deosebite este FASOLEA SOIA.De cand oamenii de stiinta au descoperit multitudinea de beneficii oferite de fabuloasa soia - scade colesterolul, reduce simptomele menopauzei si protejeaza de mai multe tipuri de cancer - a fost declarata drept o mancare foarte sanatoasa. In prezent, multe companii de produse cosmetice o numesc "super ingredientul" ce actioneaza foarte delicat asupra pielii, de la reducerea ridurilor la reducerea hiperpigmentarii. Astfel, soia a devenit un protector atat pentru interiorul cat si pentru exteriorul corpului nostru.
• Hiperpigmentarea apare cand celulele numite melanocite sunt suprastimulate prin diferite antibiotice sau raze ultraviolete sa produca melanina in exces. Soia contine proteine si compusi pe baza de estrogen care nu opresc pigmentarea, oferindu-i un aspect estetic. Astfel, soia este indicata pentru tenul sensibil si pentru petele rosii. Chiar daca isi face efectul dupa o perioada mai lunga, ea este foarte eficienta.
• Imbatranirea este unul dintre efectele de neindepartat ale vietii. Pe masura ce imbatranim, celulele nu mai produc cantitatea necesara de colagen si elastina. Soia contine ingrediente care mimeaza estrogenul si ajuta celulele sa produca aceste proteine, restaurand elasticitatea pielii. • Pielea aspra este unul dintre motivele pentru care folosim diferite produse cosmetice. Proteinele prezente in soia sunt anti-inflamatorii si scad reactivitatea pielii. Astfel, soia are proprietati hidratante care stimuleaza pielea si ii ofera un aspect neted si catifelat. Dupa o luna de folosire se poate observa ca pielea este mai hidratata, reflecta mai bine lumina si este mult mai catifelata. De asemenea, s-a observat ca soia opreste cresterea parului.
Crema cosmetica pe baza de soia:

- se poate folosi zilnic pentru ingrijirea,hidratarea si intretinerea tenului si pielii
- este si o crema dermato - trateaza diferite afectiuni ale pielii ca:arsuri,eczeme,prurit,impetigo,chiar psoriazis.

Aceasta crema poate inlocui cu succes cremele de ingrijire zilnica,datorita compozitiei chimice a fainei de soia si a uleiului de masline.Extractul din boabe de soia,hraneste si hidrateaza pielea iar prin hormonii fitoestrogeni pe care ii contine,creste fermitatea pielii.
Gramaje:

            

2 comentarii:

  1. Ce harnicuta esti,asta ca sa-mi fie mie rusine ca n-am mai facut nimic.Nu stiam ca este si extract de soia,buna informatie.Pupici si spor la treaba.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bea,tu esti o mamica buna,care are multe atributiuni si mai este si talentata pe deasupra!!!
    Cat despre soia,este excelenta,chiar acum fac o mancarica scazuta din boabe de soia.
    Te pupic si eu si astept sa vad noutati!

    RăspundețiȘtergere