joi, 5 mai 2011

POMADA PENTRU PSORIAZIS

Psoriazis – afectiune benigna,determinata genetic,din grupul dermatozelor eritematoscuamuase.Pe piele apar pete eritematoase netede,suple,bine circumscrise,acoperite de scuame albe,sidefii,opace sau transparente.Se localizeaza la coate,genunchi,regiunea sacrala,pielea paroasa a capului,pe palme. La inceput eruptia este sub forma unor papule rosii,putin scuamuase – acesta fiind psoriazisul gutat(la copii).Se intalnesc urmatoarele tipuri de psoriazis: eritrodermic,artropatic,pustulos.
Pomada pentru psoriazis este miraculoasa in diverse afectiuni cutanate intrucat regenereaza tesuturile .Datorita compozitiei chimice complexe din faina de soia,vindeca multe boli de piele.
Faina de soia are in compozitia sa vitaminele:A,B,D,E,F, minerale ca: Mg, Ca, N, Fe, P. Mai contine enzime,lecitina,ceara,cazeina.
Afectiunile care raspund bine la acest unguent sunt: psoriazis,arsuri de orice fel, eczeme,eriteme,prurit,impetigo.






6 comentarii:

  1. UNA DELICIA DE POMADA. MARAVILLOSA!!! FELICIDADES.
    Besos.

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc Feli! Este si foarte buna,deja clientii mei o testeaza.
    Te pup si mult spor si tie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Este o boala tare pacatoasa si urata,care chiar afecteaza multa lume.Asa ca tare multa lume va fi fericita sa incerce.Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa este Bea, adevarul este ca foarte multa lume are o forma mai usoara sau mai avansata si multe alte afectiuni ale pielii.
    De aceea este indicat sa fie totul cat mai natural.
    Te pup si eu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Tiene muy buen aspecto, seguro que funciona muy bien, la información genial.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc Marta,ma straduiesc sa fac totul cat mai bine si mai original. Toate pozele sunt facute de mine si sotul meu.Vrem ca tot ce facem sa fie autentic si natural - in natura si din natura-.

    RăspundețiȘtergere