marți, 28 iunie 2011

ȘAMPON SOLID 3 în 1

În ultimul timp,am avut multe cerințe de șampon solid și de săpun cu argilă,care este foarte apreciat mai ales de către bărbați,aceștia folosindu-l și pentru bărbierit...!
Ca să împac pe toata lumea și inspirată fiind din colecția mea de reviste vechi,am conceput un săpun pentru toate tipurile de păr - șamponul 3 in 1 - cu ou,lamaie si miere .
Lămaia si mierea ,ajută în special parul uscat si lipsit de viata. Ajută la restabilirea secretiei normale de sebum,părul căpătând un aspect neted si luminos.
Mierea contine vitaminele C, A, D , K si pe cele din complexul B, acizi organici (formic, lactic, citric), substante minerale (potasiul, magneziul, fosforul, clorul, calciul, sodiul),fiind un ingredient extrem de benefic pentru sanatatea parului tau: ajuta firul de par sa se regenereze, il face mai moale, usor de pieptanat, vindecandu-l de eventualele degradari la care a fost supus datorita factorilor nocivi din mediu. Se foloseste atat ca aliment, cat si in diferite tratamente de la creme faciale, pana la lotiuni de corp, uleiuri, sau masti pentru par.
Indicată si pentru parul usor gras, combinatia de lamaie si miere are un dublu rol: inhiba producerea de sebum, dar hidrateaza in acelasi timp firul de par.
Ingredientele folosite sunt uleiuri vegetale de masline,palmier,de ricin,infuzii de plante medicinale ca urzica,pelin,iarba mare,brusture,miere ou si lamaie.
Disponibil din 25 iulie 2011.


Gramaj 150 - 180g.
Preț - 15 lei.



4 comentarii:

  1. Minunat samponul, felicitari. Si eu intentionez sa fac un sapun cu ou.

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci Geta,sa stii ca am pus suflet!
    Astept sa vad si creatia ta.
    Spor!
    veronicad

    RăspundețiȘtergere
  3. ME ENCANTAN!!! UNA MARAVILLA DE JABONES. FELICIDADES.
    Besos.

    RăspundețiȘtergere
  4. Yo no he hecho ninguno, me tendré que poner a ello, el tuyo se ve genial y por lo que cuentas funciona maravillosamente.

    RăspundețiȘtergere