vineri, 8 iulie 2011

BUCURIILE VERII

Este vara...caldura mare...vacanta la mare...stranduri...piscine...bucurie mare!Insa dupa toate aceste bucurii,cel mai bine-venit este un dus sau o baie aromata si romantica.Pentru toti prietenii mei si iubitorii de "natural si fara chimicale" - am creeat gama de cosmetice naturale "Summer day" - care cuprinde sapunuri ,sampoane,creme, deodorante,balsamuri  care ne vor face cu siguranta sa ne simtim bine dupa o zi fierbinte de vara.nul dintre aceste produse este sapunul cosmetic " SUMMER DAY - I -."
Sapun natural procesat la rece.
  " SUMMER DAY - I -."este un sapun cosmetic foarte fin,care poate fi folosit zilnic pentru igiena corporala. Contine uleiuri vegetale presate la rece de masline,palmier,floarea soarelui,ricin.
Este imbunatatit cu ulei de migdale dulci, susan,samburi de struguri si ulei esential de roinita si rozmarin.

Uleiul de migdale dulci – este bogat în vitamine, proteine, enzime și minerale si se recomandă în cosmetică pentru toate tipurile de ten. Uleiul de migdale dulci este nutritiv, emolient, combate inflamațiile și iritațiile pielii, îmbunătățește circulația sanguină și circulația limfatică.

Uleiul de susan – este bogat în vitamine și substanțe grase – valoroase pentru protecția tegumentelor. Este folosit cu precădere pentru masajul corporal. Datorită mirosului concentrat și a consistenței sale se folosește în amestec cu uleiuri esențiale (de portocală, lavandă, etc.).

Uleiul de sâmburi de struguri – este bogat în minerale, proteine și vitamine. Pătrunde foarte repede în piele și totodată curăță, tonifică și hidratează pielea și împiedică formarea ridurilor. Este folosit în cosmetică pentru masajul facial, deoarece acționează ca un agent anti-îmbătrânire.

Este taiat manual si are o greutate de 120-130g.
PRET - 12 Lei buc.

                                                                  Happy nice summer day!

5 comentarii:

  1. sehjr schön, ich mag solche zarten Farben sehr.

    liebe Grüße
    Dörte

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce culori frumoase au iesit!Pup.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eine schöne Seife, mit sommerlichen zarten Farben. Die gefällt mir sehr. Und die Inhaltsstoffe sind sehr hautpflegend. Mandelöl nehme ich auch fast in jeder Seife.
    Viele Grüße
    Petra

    RăspundețiȘtergere
  4. vaiiiiii cat de bine arata...ioi , cred ca fiecare din noi ar vrea sa-l incerece :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc pentru aprecieri fetelor,ma bucur ca va place,chiar este un sapunel frumos!

    RăspundețiȘtergere