luni, 18 iulie 2011

SUMMER DAY - II -

Pret- 12 lei

Summer day II  - face parte din seria sapunurilor de vara, este un sapun cosmetic fin,imbunatatit de data aceasta cu ulei de in.

Sapun natural procesat la rece.
Summer day II – este un sapun cosmetic foarte fin,care poate fi folosit zilnic, atat pentru ten cat si pentru igiena zilnica.
Are la baza infuzii si decocturi de plante si uleiuri vegetale presate la rece de masline,palmier,floarea soarelui,ricin .
Este imbunatatit cu ulei de migdale dulci, susan,samburi de struguri,ulei de in.
Are un miros suav de iasomie.
Uleiul din seminţe de in este 100 % natural, obţinut prin presare la rece. Are calităţi deosebite, conţinând de 2 ori mai mulţi acizi graşi Omega 3 decât uleiul de peşte şi un amestec de acizi esenţiali Omega 3 şi Omega 9. Toţi aceşti aminoacizi au un rol primordial în refacerea celulară, fiind foarte utili în diverse afecţiuni.
Uleiul de migdale dulci – este bogat în vitamine, proteine, enzime și minerale si se recomandă în cosmetică pentru toate tipurile de ten. Uleiul de migdale dulci este nutritiv, emolient, combate inflamațiile și iritațiile pielii, îmbunătățește circulația sanguină și circulația limfatică.
Uleiul de susan – este bogat în vitamine și substanțe grase – valoroase pentru protecția tegumentelor. Este folosit cu precădere pentru masajul corporal. Datorită mirosului concentrat și a consistenței sale se folosește în amestec cu uleiuri esențiale (de portocală, lavandă, etc.).
Uleiul de sâmburi de struguri – este bogat în minerale, proteine și vitamine. Pătrunde foarte repede în piele și totodată curăță, tonifică și hidratează pielea și împiedică formarea ridurilor. Este folosit în cosmetică pentru masajul facial, deoarece acționează ca un agent anti-îmbătrânire.
Este taiat manual si are o greutate de 120-130g.


Enjoy!


2 comentarii:

  1. Ce curajoasa ai fost sa scrii pe el,dar a iesit foarte frumos.Felicitari si pupici.

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci Bea,nu e mare lucru si mie imi place sa scriu!m-am gandit ca e mai original asa si ma reprezinta.
    Te pupic si eu.

    RăspundețiȘtergere