joi, 29 septembrie 2011

COSMETICE CU ULEI DIN FLOAREA SOARELUI

Așa cum spuneam,uleiul din floarea soarelui, este un ingredient principal în manufacturarea săpunurilor și cosmeticelor în cadrul manufacturii VIVERDA.
Un amanunt destul de important - uleiul trebuie să fie EXTRAVIRGIN - pentru a avea mai multe calitati și proprietăți terapeutice. După aceasta,foarte importante sunt adaosurile care se fac - in compoziția săpunului de exemplu - sau a uleiurilor esențiale,a uleiurilor de ingrijire ș.m.d.
Iata raftul cu "bunătăți" al manufacturii VIVERDA - săpunuri cosmetice și terapeutice cu ulei de măsline,ulei de floarea soarelui si palmier.

SĂPUN  NATURAL CU ULEI DE FLOAREA SOARELUI,CAFEA ȘI SCORȚIȘOARĂ

Iată un săpun care  acum apare intr-o formulă mai îmbunătățită și anume "Aromatic coffee" cum i-am spus noi . Săpunul conține in primul rând infuzii și decocturi de plante medicinale cum ar fi mușețelul,gălbenelele,sunătoarea care nu lipsesc din produsele noastre si despre care toată lumea știe câteproprietăți au.
Apoi ulei extravirgin de floarea soarelui si masline precum si ulei de palmier.Este imbunatatit cu uleiuri esentiale de mușețel,gălbenele,sunătoare,muguri de brad și pin,porumb.
Destinatia săpunului fiind bine stabilită - adică este un săpun exfoliant- este imbogătit cu o cantitate generoasa de cafea și scorțișoară.
De asemenea,este un săpun util celor care lucrează in medii cu diferite mirosuri- de exemplu in bucătărie - acesta absoarbe și elimină mirosurile de pe mâini și de pe corp.
In concluzie, este un săpun cosmetic cu multiple întrebuințări.

Acest săpun il puteți achiziționa începând cu data de 03 octombrie 2011,când ne puteți găsi in Tg-Jiu,pe centru- respectiv pe str. Victoria, la o inedită acțiune a meșterilor populari.

Vă așteptăm cu mare drag!




2 comentarii: