vineri, 21 octombrie 2011

PRODUSE VIVERDA DISPONIBILE

Așa cum am promis, am să actualizez stocurile de săpunuri și produse cosmetice disponibile:

1. Din GAMA TERAPEUTICĂ avem disponibil:

Săpun natural cu ulei de CĂTINĂ
Sapunul natural cu ulei de catina - este un sapun dermato-cosmetic care are la baza multe infuzii de plante medicinale ca musetel,galbenele,sunatoare,ulei de masline,palmier si mult ulei de catina.
Indicat pentru toate tipurile de ten dar si pentru tenul cu probleme,afectiuni,iritatii,chiar si pentru psoriazis datorita uleiului de catina.
Săpun natural cu    PROPOLIS
Săpunul natural cu propolis - este unul din săpunurile de referință ale manufacturii Viverda - care are în compoziția sa cel mai tare panaceu universal "propolisul" si ceara de albine. Acestea sunt colectate din stupii personali care "locuiesc" in livada bunicilor, intr-o zona frumoasa si curata de munte.
Sapunul cu propolis face parte din gama sapunurilor Viverda cu efect terapeutic,fiind indicat in toate afectiunile pielii,tuturor tipurilor de ten(mai putin alergicilor la propolis).
Săpun natural pentru PSORIAZIS
 "PSORIAZIS" - este un sapun din gama -Viverda terapeutic- si este realizat pe baza unei retete primita de la o prietena din Uruguay.
Este un sapun extrafin,realizat numai din componente de calitate,destinat atat tenului normal cat si tenului si pielii cu probleme - iritatii,exeme,acnee,arsuri.
Acest sapun se poate folosi cu succes in afectiunile de psoriazis.


Săpun natural cu GĂLBENELE
Ca o atingere de catifea,acesta este un sapun foarte fin din ulei de masline si palmier,cu infuzie concentrată de  gălbenele. Este destinat pielii si tenului sensibil,cu diferite afectiuni,iritatii,acnee.Poate fi folosit si de catre copii pentru baie corporala,de viitoarele mamici si de ce nu, si de viitorii tatici!. De asemenea se poate folosi si intim fara probleme.

Alifie pentru PSORIAZIS - Cutii 20 si 30 ml.
Psoriazisul este o afectiune cronica, cu evolutie de lunga durata, manifestata in special prin aparitia unor formatiuni specifice la nivelul pielii al caror aspect difera pentru fiecare persoana in parte. In unele cazuri manifestarile psoriazisului la nivel cutanat dispar, pentru a reapare dupa o perioada de timp in aceiasi forma sau intr-o forma mai grava.
Psoriazisul, in formele de manifestare usoare si medii, nu reprezinta un pericol pentru viata bolnavului. Netratarea afectiunii insa permite evolutia psoriazisului pana in stadiul in care cauzeaza decesul bolnavului.

Alifia pentru psoriazis - este conceputa pentru taratamentul acestei afectiuni, bineinteles si-sau in paralel cu un tratament alopat la indicatia medicului.


De asemenea,avem disponibile si se pot prepara la cerere creme cosmetice si dermato-cosmetice.


Asteptam comenzile dvs. pe:


- http://veronicadascalu.blogspot.com/ - in sectiunea comentarii



- veronicad2004@yahoo.com - pe mail

 - http://www.breslo.ro/Shop/veronicad - se fac comenzi in magazin si se trimit prin colet postal



5 comentarii:

  1. Schöne Seifen mit feinen Inhaltsstoffen. Propolis habe ich noch niemals in Seifen getan.
    Viele Grüße
    Petra

    RăspundețiȘtergere
  2. Que lote mas bueno para problemas en la piel son todos excepcionales.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sapunul cu propolis este foarte bun pentru piele Petra - propolisul este un panaceu unuiversal - exceptand alergicii la propolis.
    Incearca si tu.
    Succes!

    RăspundețiȘtergere