marți, 24 ianuarie 2012

** VIVERDA in TOP **

  Aminteam anterior ca in ultimul timp si in special in ultimii 2 ani - manufactura VIVERDA a avut cateva realizari - unele mai modeste,altele mai laudabile. Cel mai important lucru pentru noi insa,este acela ca sunt satisfactii obtinute in urma unui hobby,care pe parcurs s-a transformat in munca sustinuta si cinstita.

Mentionez ca toate acestea sunt realizate dupa orele de program de la serviciu, ca o destindere si relaxare,de creare a unei atmosfere de familie placuta si interesanta,de a imbina placutul cu utilul - materializate in final atat in satisfactii morale cat si materiale.

Astfel pe langa toate realizarile materiale de a participa la targurile si expozitiile organizate - mai ales in cadrul Centrului de Conservare si Promovare a Culturii Gorj - pe langa faptul ca avem un magazin virtual si chiar unul materializat la domiciliu - au fost si destule satisfactii personale ca aparitii in presa,interviuri la radio,la   televiziunile locale,in diferite reviste ca de ex.Diva Hair.
Cea mai recenta si mai mare realizare si nu in ultimul rand mare onoare - este aceea ca manufactura VIVERDAse afla in TOPUL FIRMELOR din judetul Gorj.

Asa cum spuneam, este o mare onoare pentru noi si  multumim pe aceasta cale conducerii Camerei de Comert si Indutrie Gorj pentru privilegiul acordat si rasplata morala a unei munci cinstite.

In mod special vreau sa ii multumesc d-nei GINA G. - pentru ca a descoperit si apreciat firma nostra - dar nu numai atat, este si fan al produselor VIVERDA.

Inca o data vreau sa multumesc la toata lumea care ne-a ajutat,care este alaturi de noi si apreciaza produsele noastre.
              







                                                        Cu mult drag,
                                                                                      Manufactura VIVERDA




2 comentarii: