sâmbătă, 18 februarie 2012

Seturi tratament - SET PSORIAZIS cu CREMA

PRET - 42 LEI
 In ultimul timp tot mai multe persoane sufera de aceasta boala, intr-o forma mai usoara sau mai avansata.
Manufactura VIVERDA a conceput mai multe produse pentru tratamentul acestei boli care se pot folosi in paralel cu tratamentul alopat.

Cauzele acestei boli se pare ca nu s-au descoperit inca - insa un lucru este sigur: stresul si alimentatia contribuie foarte mult la agravarea sau ameliorarea acestei boli.
De aceea, se recomanda in primul rand eliminarea pe cat posibil a stresului iar alimentatia sa fie cat mai sanatoasa,mai naturala,mesele servite la timp si in paralel tratamentul bolii.

UN LUCRU FOARTE IMPORTANT:

- persoanele care sufera de PSORIAZIS trebuie sa elimine atat din alimentatie cat si din cosmetica toate chimicalele,produsele cu substante iritante care nu fac decat sa agraveze boala, sa nu se vindece chiar daca sunt sub tratament.

In functie de zonele afectate si pentru ingrijirea acestora - manufactura VIVERDA a conceput mai multe seturi de produse pentru ingrijire si tratament.

Setul PSORIAZIS CU CREMA - este conceput pentru ingrijirea si tratamentul zoneleor afectate de psoriazis.

Setul contine 2 sapunuri pentru ingrijire si tratament - respectiv propolis si extract de soia - si o crema pentru ingrijire si tratament pe baza de propolis.

Mai multe detalii - la comandarea produselor.
Seturile pot fi combinate in functie de cererile clientilor.


http://veronicadascalu.blogspot.com/

veronicad2004@yahoo.com

http://www.breslo.ro/Shop/veronicad

TEL.0764 483 436

 

2 comentarii: