miercuri, 19 septembrie 2012

INVITATIE


A venit toamna,au venit si manifestarile cu aceasta ocazie si bineinteles am fost invitati si noi mesterii populari sa participam la aceste evenimente.
Anul acesta insa, avem un eveniment deosebit:

"Consiliul Judeţean Gorj va organiza anul acesta, pentru a patra oară consecutiv, un şir de manifestări cultural-artistice dedicat promovării judeţului. În trecut, se numeau „Zilele Gorjului”, însă în 2012, oficialităţile au decis să facă o schimbare de denumire, manifestările desfăşurându-se sub denumirea „Săptămâna Turismului Gorjean”. Şi nu este singurul element de noutate, pentru că, pe lângă spectacole, deplasări la operele lui Brâncuşi şi simpozioane dedicate promovării turismului, oficialităţile vor inaugura şi o alee a personalităţilor, asemănătoare cu celebra „Walk of Fame” din Hollywood.

Manifestările din „Săptămâna Turismului Gorjean” vor începe pe data de 24 septembrie şi se vor încheia pe 30 septembrie. În acest interval de timp vor avea loc, potrivit programului manifestărilor, spectacole susţinute de artişti locali, dar şi din judeţele învecinate, concursuri, dar şi simpozioane privind promovarea turismului gorjean. De altfel, în primele zile, acţiunile vor fi axate, după cum spune şi preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, pe dezbateri care să îmbunătăţească această activitate la nivelul judeţului.

 Municipiul Târgu Jiu va avea o alee a celebrităţilor - pe aleea trandafirilor din zona Victoria centru vor fi amplasate stelele personalităţilor din Gorj.
 
Prima stea de pe Aleea celebrităţilor va purta numele sculptorului Constantin Brâncuşi.
 
Aleea celebrităţilor va fi inaugurată în data de 24 septembrie în cadrul săptămânii dedicate turismului gorjean, organizată de către Consiliul Judeţean. “La fel ca în oraşele mari din ţară, la Târgu Jiu va fi amenajată o alee dedicată personalităţilor gorjene. Prima stea de pe această alee va purta numele lui Constantin Brâncuşi”, a declarat Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj. (D.M.)

VA ASTEPTAM SA SARBATORIM IMPREUNA EVENIMENTUL!
 
http://www.gorjexclusiv.ro/cotidian/consiliul-judetean-va-inaugura-aleea-celebritatilor-in-targu-jiu.html

http://www.pandurul.ro/Monden/2012-09-11/Aleea+celebritatilor+in+Targu+Jiu

 

2 comentarii: