joi, 1 noiembrie 2012

SĂPUN-ȘAMPON DE MERE

Vreau sa spun ca tot ceea ce fac,se potriveste foarte bine cu felul si personalitatea mea...Nu-mi plac 'tiparele','fixismele','stas-urile'... ce sa mai...sunt 'unica' asa cum ii place sotului meu sa-mi spuna(ca de altfel nici nu l-as fi interesat daca eram altfel)!
 La fel este si acest sapun " rebel" de mere ! Nu stiu ce  s-a intamplat dar a iesit tare "ravasit" la inceput,deabia l-am  scos din forma dar acum arata bine si este asa cum trebuie. Nu a intrat inca la impachetat dar il voi mai prezenta in faza finala.
Ingredientul de baza in acest sapun,sunt MERELE bineinteles - culese din livada noastra mare si frumoasa pe care am mai prezentat-o in cateva randuri. Vreau sa spun ca este o splendoare din primavara cand explodeaza viata si natura si pina iarna cand totul trece sub tacere si odihna pana la un nou ciclu de viata.





Am mai pus candva aceste imagini ,dar nu ma pot abtine sa nu va arat cata splendoare naturala si nealterata poate exista inca si sunt fericita ca ma pot bucura de toate acestea si bucuroasa in acelasi timp ca le pot imparti cu voi,atat la figurat cat si la propriu.
Pe langa minunatele fructe,am cules o serie de plante medicinale cum este papadia,urzica,musetelul,coada soricelului,cicoare,trei-frati-patati,pelin si altele, pe care le folosim in produsele noastre naturale.
 
Sa revenim la "rebelul" meu de sapunel in care am pus mult suflet si poate si multe ingrediente din exces de zel!
 
Contine o infuzie concentrata de plante medicinale eco - asa cum spuneam - de urzica,pelin,coada soricelului,musetel,tei,suc si pulpa de mere eco,lamaie si bineinteles ulei de ricin,masline,palmier si floarea soarelui. Are o aroma fina de ylang-ylang si paciuli. 
L-am si decorat cu felii de mere care insa s-au saponificat si ele...
Cam asa arata ...
 
 
 
 Este un sampon nemaipomenit - eu il folosesc de peste 1 an, fiind samponul care imi merge cel mai bine si am si clientele mele fidele care abia il asteapta - atentie Oana,sa fii pe faza!!!
Lasa un fir de par sanatos,curat,bine conturat si ii da volum.
Este indicat pentru toate tipurile de par.
 
ATENTIE! Stocul este limitat!!!
 
 
 
 
 
 

2 comentarii:

  1. buna treaba Veronica !
    minunata livada ai !

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Coco - chiar este minunata livada bunicilor!
    Si pe deasupra e plina de minunatii si bunatati!

    RăspundețiȘtergere