joi, 16 mai 2013

SE APROPIE TARGUL MESTERILOR POPULARI...


Mai sunt cateva zile si va incepe primul targ de pe acest an - asa cum spuneam anterior...

La sortimentele de produse naturiste prezentate - manufactura VIVERDA adauga altele pe masura ce sunt gata de plecare spre targ!

Iata asadar un nou tip de sapun   si anume :

                                   PROPOLIS & CATINA



Sapunul natural cu propolis - este unul din sapunurile de referinta ale manufacturii Viverda - care are in compozitia sa cel mai tare panaceu universal "propolisul" si ceara de albine. Acestea sunt colectate din stupii personali care "locuiesc" in livada bunicilor, intr-o zona frumoasa si curata de munte.
Sapunul cu propolis face parte din gama sapunurilor Viverda cu efect terapeutic,fiind indicat in toate afectiunile pielii,tuturor tipurilor de ten(mai putin alergicilor la propolis).

Propolisul este recunoscut pentru actiunile sale antiinflamatoare, antibiotice, antibacteriene, bacteriostatice, dezinfectante, antivirotice, antifungice (contra ciupercilor), toate cu spectru larg de actiune partial cunoscut; el mai are actiuni antialergice, antihistamice, antigerminative, actiune stimulatoare a reactiilor imunitare, actiune antiiradianta, cicatrizanta, conservanta, antitoxica, combate mancarimea de piele si tumorile, actiune eutrofica, regeneratoare, etc.
Sapunul are la baza uleiuri vegetale de palmier,masline,floarea soarelui,CATINA,in,susan,caise,ceara,miere,PROPOLIS,tinctura de propolis,CEARA DE ALBINE,ulei din muguri de brad si pin.
Are un miros fin de propolis si ceara.

Acest sapun il recomand atat ca sapun cosmetic dar mai ales ca sapun terapeutic pentru toate afectiunile pielii corpului cat si pentru igiena intima.

* NU ESTE INDICAT PERSOANELOR ALERGICE LA PROPOLIS!!! *

Pentru persoanele cu afectiuni mai grave de piele cum este psoriazisul,il combin cu o crema facuta special pentru acestea si care este in lucru.

Va asteptam din nou in vizita!







3 comentarii: