marți, 23 noiembrie 2010

DIVERSE

Astăzi,am multe chestii de făcut şi sper să am timp pentru toate...
În primul rând vreau să-mi schimb poza din antet şi(ajutooor!!!)...nu ştiu sa o micşorez,poate ma ajutaţi...
În al doilea rând vreau sa vă spun ca am descoperit multe bloguri interesante ca cel al Alinutzei de exemplu.
Alinutza,faci nişte săpunuri extraordinare şi nu numai...
În altă ordine de idei,vreau să spun ceva important(cine ştie mă va înţelege)şi anume că atunci când eşti pasionat de ceva,pui mult suflet,te documentezi iar dacă te mai ajută şi talentul nativ realizezi multe lucruri interesante care pentru majoritatea sunt destul de dificile.
Referitor la săpunurile mele,vă asigur că sunt naturale 100%, fără chimicale şi alte chestii chiar dacă arată atât de colorate. Sunt multe artificii naturale care se fac (şi cunoscătorii ştiu),de ex. galbenul se obţine din ulei de cătină,din dovleac,din portocale,albastrul din alb. de metil,castelani - roşu,tomate,negru din carbune medicinal şi multe alte chestii şi secrete profesionale până la urmă.

P.S. Eu sunt şi " meşter popular" şi atunci imaginaţia mea trebuie să zburde mereu!
Vă pup şi încă o dată vă asigur că săpunul natural e natural!

5 comentarii:

  1. Te-as ajuta cu mare drag,dar sunt cam paralela la capitolul acesta.Imaginatia zburda,dar e greu cand nu ai materialele,de fapt ingredientele necesare si deci esti ingradit oarecum.Oricum se vede ca esti"mester" cu ochiul liber,nici nu trebuie lupa,hi,hi.Te pup si sper sa-ti rezolvi problema si asteptam noutati.

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci Bea! Primisem un comentariu destul de "acid" si am simtit nevoia sa ma explic putin,desi am zis ca nu raspund la provocari!!!
    Te pup si eu papapa

    RăspundețiȘtergere
  3. verde cu macerat de mararsi alte frunze :)
    da sunt multe plante, fructe ce dau culoare sapunelelor si nu e nevoie de coloranti musai si ... cine e asa documentat si experimentat ca tine creeaza chestii superbe .... sa lasam rautaciosii cu treaba lor :). Nici nu-ti pot spune cat de multm ma bucura si ma emotioneaza cuvintele ce mi le adresezi, dar mai ales ca ma aflu chiar in postare. multumesc si pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru putin Alinutza,chiar meriti. Azi de dimineata am studiat cu mare placere blogul tau - eu mai am si servici si pe aici imi permit sa mai stau pe net, ca in rest...
    Cum spuneam,ai un fel aparte de a face sapunurile si imi place si felul cum le descrii si intrebuintarile(ai mai mult timp poate!)
    Sunt superbe si ce mai imi place,faptul ca folosesti in mod curent tot felul de ingrediente solide care dau un aspect interesant, asa mai...hot cuture!!!
    Multa bafta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu poza din antet te pot ajuta eu: am sa ti-o redimensionez si ti-o trimit prin mail. Ideea e ca orice poza pe care vrei sa o adaugi, ori o micsorezi prin taiere, intr-un program gen Photoshop sau Acdsee si ii dai acolo dimensiunile dorite, ori cand o adaugi pe blog ii dai "potrivire prin reducere" (este o casuta care trebuie bifata, poate nu ai selectat cand ai adaugat-o prima oara). Spor si sa ma anunti daca e buna ca marime dupa ce ti-o trimit.

    RăspundețiȘtergere