joi, 25 noiembrie 2010

VIS ÎMPLINIT

Iată că a venit şi momentul satisfacţiei! După "secole" de încercări şi muncă asiduă, mi s-a împlinit încă un vis şi anume acela de a vedea săpunurile "făcute de mînuţele mele astea două..." în câteva din magazinele naturiste din oraşul meu şi anume Tg-Jiu. Sunt foarte mândră,pot spune că am lăcrimat de bucurie şi satisfacţie,am sărbătorit cu puţină şampanie evenimentul,prima factură, am făcut şi câteva poze pe care am să le postez aici. Vreau să mulţumesc celor care m-au ajutat şi susţinut - în primul rând soţului meu Virgil, care este alături de mine tot timpul şi mă susţine în tot ce fac. De asemenea,(parcă aş fi la decernarea premiilor Oscar!!!) mulţumesc fiicei mele Manuela(viitoare farmacistă!), cumnatei mele Carmen care m-a ajutat la design şi nu in ultimul rând Anei,sora mea mea care "m-a scos din suferinţă" facându-mi cadou un aparat foto,cu care am putut să-mi pozez ultimele creaţii! În mod special îi mulţumesc nepoatei mele Andreea(primul farmacist al familiei!) care mă ajută iarăşi la design - face nişte aranjamente superbe - şi mi-a expus săpunul în farmacia ei. Vă mulţumesc şi vouă,tuturor prietenilor şi admiratorilor mei şi... sa închinăm o şampanie...








5 comentarii:

  1. Bravoooo!Aplauzele sper ca se aud!Felicitari!Din nou aplauzeeeeeeee!Poate ma infiezi si pe mine ca sa-ti calc pe urme,hi,hi,hi.Ma bucur mult pentru tine.Frumoasa realizare.Te pup dulce.Eu sunt mica,probabil mai am mult pana ma fac si eu asa mare.Felicitari inca o data.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce fain! Si ce emotionant! Felicitari pentru reusita si mult succes in continuare. pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Va multumesc din suflet fetelor pentru sinceritate si pentru faptul ca sunteti comunicative si sincere la randul vostru!
    Va doresc si voua mult succes,pentru ca si voi faceti multe lucruri dragute si interesante. Zilele acestea voi fi tare ocupata cu pregatirile pentru targul mesterilor din decembrie,vreau sa iasa ceva frumos. Daca am timp, am sa va tin la curent cu noutati.Pana atunci va zic spor la treaba si va pup dulce!

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari;)Din cate vad, tot mai multe persoane devin interesate de fabricarea sapunurilor de acest fel, ceea ce nu poate fi decat bine, o ofensiva la adresa tuturor produselor de sinteza care ne sufoca. Spor in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc Amitha si ma bucur ca ma incurajezi si tu. Se pare ca am prietene de nota 10! Va multumesc tuturor si va voi tine la curent cu noutati.
    Multe imbratisari...

    RăspundețiȘtergere