luni, 29 august 2011

REVENIRE

Bun gasit tuturor!
Dupa munca si emotiile datorate Targului mesterilor populari - a trebuit sa plec in concediu si imi cer scuze ca nu am mai putut anunta pe blog acest lucru.

De asemenea pe 23 august a fost ziua mea si pe 26 august a fost ziua sotului meu si multumesc pentru urari tuturor prietenilor nostrii!

Si aceasta editie de vara a Targului mesterilor populari  a fost una interesanta,care a oferit vizitatorilor si iubitorilor de frumos si natural multe lucruri dragute,utile menite sa bucure ochiul si mintea.

Vreau sa le multumesc in mod special pe aceasta cale organizatorilor, conducerii Centrului de Creatie - d-lui director Ion Cepoi,d-lui director Ciolacu Pompiliu si tuturor celor care ne ajuta pe noi mesterii populari sa ducem mai departe traditiile romanesti.

As vrea sa mai adaug faptul ca,de fiecare data cand particip la acest targ,ma simt mandra,implinita si multumita ca am ocazia sa fac ceva care ma reprezinta,ceva care imi place dar satisfactia cea mai mare este atunci cand ceea ce fac eu le place si celorlalti si mai ales ca uneori ii ajuta.

Sunt mandra cand port costumul popular care este daruit de soacra mea si are o vechime destul de mare. Toata lumea mi-l admira si ma admira ca il port cu mult drag. Este din zona Olteniei, mai precis din Stanesti- Gorj.

Si nu in ultimul rand,vreau sa multumesc tuturor colaboratorilor mei - in special sotului meu Virgil care este alaturi de mine tot timpul si fiicei mele Manuela care ma ajuta de fiecare data cu cunostintele in domeniul farmaceutic.

De asemenea multumesc,tuturor prietenilor si clientilor mei care m-au vizitat si sunt consumatorii produselor VIVERDA.


In incheiere,vreau sa adaug faptul ca produdele VIVERDA au fost apreciate atat de consumatori cat si de conducerea si organizatorii acestor evenimente iar  eforturile si rezultatele  muncii noastre,au fost recunoscute si rasplatite pe masura atat material cat si moral si spiritual prin acordarea de diplome de excelenta si de continuare a traditiilor romanesti,pentru care inca o data le multumesc organizatorilor si conducerii Centrului nostru de Creatie din Tg-jiu.

Am sa revin cu imagini de la aceste evenimente.



3 comentarii:

  1. Bine ai revenit si LA MULTI ANI fericiti,cu bucurii si impiniri.
    Spor la treaba.Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bienvenida, esperamos las fotografías.

    RăspundețiȘtergere
  3. @BEA- MULTUMESC MULT SI ASEMENEA SI TIE.

    @ Marta - Multumesc pentru urare si am sa postez maine cateva poze.

    RăspundețiȘtergere