duminică, 13 noiembrie 2011

ŞAMPON de MERE II

  SAMPONUL de mere este un şampon inedit- ca de altfel toate sapunurile facute de manufactura Viverda- facut exclusiv din mere naturale provenite din livada bunicilor care are peste 100 de ani.
Marul este unul dintre cei mai cunoscuti arbori fructiferi, despre care normanzii credeau ca vindeca toate bolile.
Marul este unul dintre cele mai bune fructe medicinale, hranind atat fibra musculara, cat si fibra nervoasa. El este bogat in vitaminele A,    B, C, contine numeroase saruri minerale, potasiu, calciu, magneziu, fier, fosfor.
Sucul de mar da vigoare tenului, decolteului si sanilor, o cura naturala impotriva cosurilor - pielea se freaca de doua ori pe zi cu o felie de mar.
In combinatie cu uleiurile vegetale si alte componente ,prin saponificare ,se obtine un sampon extrafin,excelent pentru intretinerea parului si a scalpului.

Ingrediente: infuzii concentrate de musetel,urzica,pelin,brusture,ulei de masline,palmier,floarea soarelui,suc si pulpa de mar,ulei din muguri de brad si pin facut in casa. Are un suav miros de mar proaspat.

Indicat pentru toate tipurile de par.

Tot ce vedeti este autentic - sapunul...merele...livada cu pomi ...pozele facute chiar de mine...!

...mai adaug cateva poze din livada noastra pe care le-am gasit cu greu in noianul de poze facute de-a lungul timpului...




..aceasta este minunata noastra livada ...




3 comentarii:

  1. Nu numai suna bine dar e si testat - si de mine si de clientele mele care de abia il asteapta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sehr schöne Seife. Und die braune Farbe sieht appetitlich aus.
    Viele Grüße
    Petra

    RăspundețiȘtergere