joi, 12 ianuarie 2012

APA DE PIRAMIDA - II


Cum se obţine şi la ce foloseşte "apa de piramidă"?

Efectul de piramidă a fost descoperit în urmă cu 4.000 de ani de către egipteni şi incaşi, care şi-au îngropat morţii în asemenea zidiri, pe baza constatării că procesul descompunerii este mult încetinit înăuntrul acestora. Ulterior, s-a observat că efectul de piramidă are şi alte influenţe favorabile: încarcă materia cu energii pozitive, stimulează cîmpurile bioenergetice, accelerează procesul regenerării celulare, încetineşte înmulţirea microbilor. Aşa au apărut piramide pentru dezvoltarea intensivă a culturilor vegetale, prelungirea duratei de conservare a unor alimente şi producerea apei de piramidă, "apa vie" cum i se mai spune. Ţinînd apa un timp în interiorul unei asemenea instalaţii, este încărcată cu un surplus de energie şi, într-o oarecare măsură, dezinfectată. Astfel, apa devine un fel de remediu terapeutic, ajutînd în ameliorarea şi chiar vindecarea unor afecţiuni.

Efectul principal al apei de piramida este de curăţire a organismului şi întărire a imunitatii.

Realizarea piramidei este relativ simplă. Dimensiunile nu sânt întâmplătoare ele fiind calculate foarte strict (dimensiunile piramidei lui Keops).

Piramida se poate face prin cositorire, îndoire, sudare etc. obţinându-se o formă cât mai perfectă. Se formează din sîrmă de cupru cu grosimea de 2-4 mm, un schelet piramidal cu laturile bazei şi muchiile egale, dimensionate în aşa fel încît volumul piramidei să fie de 10 ori mai mare decît cel al apei pe care dorim să o energizăm. Lungimile muchiilor şi laturilor bazei piramidei în raport de cantitatea de apă ce se doreşte energizată sînt următoarele: 35 cm pentru un litru, 40 cm la 2 l, 45 cm la 3 l, 50 cm la 4 l, 55 cm la 5 l, 60 cm la 6 l şi se poate continua cu calculele în acest fel, adăugînd cîte 5 cm pentru fiecare litru.
Apa supusă transformării trebuie pusă în recipiente de sticlă, ceramică sau lut ars, largi la gură. Acestea vor fi alese în aşa fel încît distanţa de la fundul vasului la suprafaţa apei să depăşească jumătate din înălţimea piramidei. Vom folosi apă curată de fîntînă sau de la robinet. În cazul celei din urmă, trebuie să stea 24 de ore într-un vas pentru eliminarea clorului şi chiar decantarea impurităţilor. Valoarea terapeutică sporeşte dacă întrebuinţăm pentru energizare apă purificată, apă argiloasă, fiartă, plată sau apă distilată. Să nu uităm că, prin acest procedeu, nu sînt neutralizaţi poluanţii chimici, ci, într-o oarecare măsură, doar unele microorganisme.
Înaintea punerii vasului în piramidă, laturile acesteia se orientează pe direcţiile punctelor cardinale. Apa se ţine sub piramidă circa 24 de ore. Vasul poate fi acoperit cu hîrtie sau celofan. Nu vom folosi capace de metal, deoarece deturnează energia captată prin intermediul piramidei. Apa energizată se păstrează în sticle închise cu dop. Valabilitatea este de 2 săptămîni la temperatura camerei şi de o lună, la frigider.
Consumată în locul apei potabile, apa de piramidă stimulează eliminarea toxinelor, activează şi echilibrează metabolismul, fortifică sistemul imunitar, dinamizează circulaţia sanguină şi încetineşte procesele oxidative din organism. Este indicată pentru afecţiuni renale, hepatice, pancreatice şi pulmonare, boli cardiace sau cerebrovasculare, infecţii, îmbătrînire precoce. Pentru tratament se poate întrebuinţa ca atare dar este mai bine să o folosim la prepararea unor remedii, precum emulsia de argilă sau ceaiul medicinal, la pregătirea alimentelor de regim, deoarece le potenţează forţa terapeutică.

Efectele se vor vedea repede, chiar în primele zile se va regla metabolismul, pofta de mâncare, în primele două săptămâni se vor elimina toxinele din organism, ajută la slăbit, efecte favorabile asupra tensiuni arteriale etc. După 3-5 luni reducerea sau vindecarea unor pareze, precum şi creşterea rezistenţei organismului la diferite boli.

surse:
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu