miercuri, 11 ianuarie 2012

DINCOLO DE OBIȘNUIT - APA DE PIRAMIDĂ

Cu o rapiditate demna de secolul vitezei - iata ca au trecut si sarbatorile de iarna. Am inceput un an nou care se spune ca va fi unul tumultuos si cu multe semne de intrebare.
 
In ideea cautarii de lucruri noi, de descoperiri, de ce as mai putea sa aplic in activitatile mele - eu fiind dintotdeauna pasionata de tot ce este mai deosebit,mai neobisnuit,mai...paranormal - am descoperit printre alte personalitati si pe d-na prof.dr. Marioara Godeanu - cercetator de mare clasa cu care romanii ar trebui sa se mandreasca,alaturi de multe altele pe care eu m-am hotarat sa le promovez,incepand cu cele din GORJ - judetul meu natal : Elvira Godeanu,C-tin Brancusi,Ecaterina Teodoroiu,Sergiu Nicolaescu,Maria Lataretu si multi altii.
                                                                         ***
Auzisem cu ceva timp in urma, de apa de piramida - eu si sotul meu chiar am construit o piramida din sarma de cupru,in care puneam apa pentru a o purifica. Pentru a obtine insa rezultate, trebuie respectate anumite conditii,pe care nu le-am putut indeplini si am renuntat.
  Despre efectul de piramida s-au scris nenumarate carti - unele intr-un stil stiintific riguros, altele intr-o maniera mai fantezista - insa valabilitatea fenomenului nu poate fi contestata. Despre ce este vorba? Majoritatea proceselor naturale care se desfasoara in organismele vii se intensifica si se armonizeaza atunci cand acestea sunt introduse in campul de forta al unei piramide construite, pastrand proportiile celebrului monument al faraonului Keops din Egipt. Cel mai puternic efect se obtine atunci cand organismele sunt plasate intr-un loc situat la o treime de la baza piramidei si la doua treimi de varful ei.

 Utilizarea apei
Apa se tine sub piramida timp de 24 de ore - ca regula generala.
Nu se constatata efecte negative evidente daca, in unele imprejurari, se intarzie scoaterea vaselor de sub piramida. Este indicat ca acestea sa reprezinte insa exceptii, fara a se transforma in regula generala, pentru evitarea unei energizari exagerate. Apa obtinuta in conditiile de mai sus poate fi pastrata in sticle cu dop o perioada mare, chiar si la frigider in timpul verii, consumandu-se dupa necesitati. In primele zile se beau cantitati mai mici, pentru obisnuirea organismului. Aceasta apa se poate utiliza concomitent cu alte tratamente, pe care le potenteaza.

***
Amintindu-mi zilele acestea de piramida - de apa de piramida - am inceput sa caut noi informatii.
Asa am descoperit faptul ca printre multe alte curiozitati si mistere aflate la noi in tara, avem si o piramida construita dupa principiile piramidei lui Keops.

Fondatoarea acestei piramide este d-na prof.dr. Marioara Godeanu, care prin anii '80 incepe sa puna bazele acesteia. 

***
  
Piramida de la Pitesti - Romania

Laborator de cercetare fundamentala- imagine din filmul documentar:Energii pe verticala- studioul Sahia- Bucuresti
                                              



 
Doamna Marioara Godeanu este un distins biolog. Eminent cercetator si profesor, are studii si realizari de valoare internationala, recunoscute si premiate de mari foruri stiintifice ale lumii: un dulap plin cu titluri, diplome si medalii. Cu toate astea, prin natura descoperirilor sale, doamna Godeanu pare mai degraba o mare maestra a alchimiei, o magiciana care a izbutit sa fabrice in retorte minuni: o piramida construita dupa proportia piramidei lui Keops, in care apa se purifica de la sine si vegetatia creste mai repede ca in exterior, un film (rasplatit cu multe premii internationale) in care a demonstrat ca natura poseda un sistem perfectionat de transmitere si receptare de informatii (plantele vorbesc intre ele, au sentimente si trairi afective, rad de bucurie si plang de durere, asemenea oamenilor). Dar cea mai mare descoperire a doamnei Godeanu este realitatea de dincolo de granitele stiintei, o realitate pe care tot mai multi savanti ai mileniului o recunosc: prezenta Creatorului Unic in toate formele de manifestare ale materiei din Univers.

Minunile d-nei Marioara Godeanu

"Toate structurile vii si nevii sunt patrunse de spiritul lui Dumnezeu"

Plante care lesina de frica

Copaci care tipa cand mor

Nucul care transmite arii de opera

Piramida care purifica apa

Cate intrebari dar si cate raspunsuri!
Se pare insa ca totul are un inceput si un sfarsit. La fel si cu piramida din Pitesti...

...dupa ce a stralucit si la propriu si la figurat - iata ce s-a ales de aceasta  inestimabila valoare pe care a avut-o si o are inca ROMANIA...

..." La marginea Piteştiului, ascunsă de priviri indiscrete, o construcţie bizară se ridică în mijlocul pustietăţii. E veche, ruginită, abia se mai ţine. O zăreşti din fuga maşinii, pe centura oraşului. Dar, ca să ajungi la ea, trebuie să străbaţi staţia de epurare, să te învîrteşti printre bazine cu apă murdară, clipocindă, să înfrunţi mirosul greu. Mergi tot spre Est, către malul Argeşului. Şi, dintr-o dată, o vei vedea. E o piramidă de metal şi sticlă. O copie fidelă a Marii Piramide a lui Keops. La scara 1 pe 10. A fost ridicată în anii 80 ai secolului trecut. Şi are o poveste incredibilă. O poveste despre mintea umană care provoacă Necunoscutul, despre minuni ştiinţifice şi fenomene la limita cunoaşterii. Cîndva, această piramidă a fost un laborator de cercetare avansată. Astăzi, uşile sale sînt zăvorîte. Praful şi uitarea se aştern în straturi tot mai groase. Privind-o, te simţi Stalker în Zona lui Tarkowski, adunînd din gunoi fragmente de tehnologie extraterestră. Cine a făcut picnic la marginea drumului ? O femeie uluitoare pe nume Marioara Godeanu..."


Totul se teme de Timp, doar Timpul se teme de Piramida!





                                                       
       



4 comentarii:

  1. Pacat ca romanii lasa la voia intimplarii tot ce e frumos si bun in tara lor, in schimb, lauda cu gura pina la urechi tot ce vad in alte tari si sunt disperati sa adopte obiceiurile de acolo.
    Ca miine urla frenezia in ei sa serbeze ziua indragostitilor, daca ii intrebi despre Dragobete habar nu au.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este draga Geta!
    Dar hai sa punem mana de la mana si incet,incet sa fim mai patrioti,sa dam din nou valoare la tot ce am avut si avem mai de pret in tara noastra.
    Hai sa incepem cu noi - puterea exemplului personal.
    Eu promit ca la vara, voi merge sa vizitez piramida de la Pitesti,iar pana atunci am sa fac propuneri primariei de acolo,ca macar loc de pelerinaj sa il amenajeze daca nu vor sa fie din nou centru de cercetare cum a fost alta data. Macar turism sa facem...

    RăspundețiȘtergere
  3. interesant Veronica...am mai citit cate ceva despre asta...interesant !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel putin interesant Coco!
      Din cand in cand,macar praful dsa-l ridicam de pe aceste pagini de istorie,stiinta,cercetare...
      Din cand in cand,sa mai amintim de marile nume care au scris istoria...
      Din cand in cand...

      Ștergere