miercuri, 4 ianuarie 2012

UN AN NOU - NOI IMPLINIRI

Bine v-am gasit in noul an!

 Acum ca au trecut mai toate sarbatorile de iarna - ne-am distrat,am petrecut - noul an a luat startul.

Chiar daca ne mai gandim inca la Mosul...la Revelion...la musafiri...la carnati(!!!) - trebuie sa ne facem si planuri pentru noul an.

Aruncand o privire si facand un mic bilant al anului 2011 - constat cu mandrie ca a fost un an bun pentru noi, am avut destule realizari si impliniri mai ales catre sfarsitul acestuia.

Pe parcursul anului - manufactura Viverda a participat la toate evenimentele organizate de catre Centrul de Creatie Gorj - si cu aceasta ocazie ii multumim respectuaos conducerii acestei institutii- d-lui director Ion Cepoi si in mod special d-lui director Ciolacu Pompiliu care este totdeauna aproape de noi.
 De asemenea le multumim tuturor clientilor nostrii care au cumparat si apreciat produsele noastre si ii asteptam in continuare cu mare drag cu produse noi.
Le multumim si prietenilor nostrii care au fost aproape de noi si ne-au ajutat de fiecare data,colaboratorilor nostrii cu care speram sa avem relatii in continuare si nu in ultimul rand, cititorilor si prietenilor acestui blog,pe care ii asteptam in continuare in vizita cu noi comentarii , sugestii si de ce nu,chiar si cu reclamatii daca este cazul!
Noul an speram sa fie cel putin la fel de bun ca si cel care a trecut, sa avem noi realizari si impliniuri si sa fim sanatosi ca asta este cel mai important lucru si cea mai mare bogatie cum imi place mie sa spun.

 
UN AN NOU CU MULTE IMPLINIRI!

 Manufactura       VIVERDA

4 comentarii:

  1. un an cu multa sanatate si impliniri , Veronica !

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc asemenea Coco,un an bun alaturi de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  3. LA MULTI ANI SI UN NOU AN ASA CUM TI-L DORESTI.
    MULT, MULT SUCCES SI MAI ALES SA FII SANATOASA.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc si tie Miki, si tu sa ai un an cu impliniri,mult succes si sanatate!

    RăspundețiȘtergere